Galerii: Error tantsukooli 300 õpilast täitsid Vanemuise suure maja tantsuga

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval tähistas tantsukool Error oma 18. hooaega tantsulise talvekontserdiga Vanemuise suures majas. Lavalaudadel käis ligi 300 tantsijat, kellest ligi kolmandik olid poisid.

Tantsukooli juhatuse liige Helen Kalberg rääkis, et talvekontserdist on saanud tore traditsioon, mis võimaldab tantsijate pereliikmetel ja sõpradel näha, mida tantsutrennides õpitakse.

«Samal ajal saavad tantsijad juba päris väiksena proovida, mida tähendab esinemine suurel laval koos korraliku valgustuse ja kõige muu professionaalse tantsija igapäevaellu kuuluvaga,» lisas Kalberg.

Kontserdipublik sai kahetunnisel kontserdil näha väga erinevas stiilis tantse. Repertuaari mahtus nii lüürilist džässi, säravaid sõunumbreid kui ka breiki. Kontserdil astusid üles kõik tantsukooli rühmad kolmeaastastest tantsijatest täiskasvanuteni välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles