Järgmisel esmaspäeval alustab Kanal 2 uus otsesaade «Õhtu!»

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Õhtu!» saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool.
«Õhtu!» saatejuhid Jüri Butšakov, Piret Laos ja Robert Rool. Foto: Kanal 2

Järgmisest esmaspäevast on kõik argipäevaõhtud Kanal 2 eetris sisustatud meelelahutuse, intervjuude ja kurioosumitega ning kuumimate päevateemadega. Saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool on tagasi ja ootavad televaatajaid igal tööpäeval kell 20 ühinema lõbusa otsesaatega «Õhtu!».

Nii nagu maailma üks kuulsaimaid telenägusid David Letterman alustas kunagi ilmapoisina, jätkas hommikusaates ja sai lõpuks oma õhtusõu, on ka Laos, Butšakov ja Rool liikunud hommikusaatest kõige säravamasse televööndisse. Kui «Hommik!» pakkus varajastele ärkajatele meeleolukaid intervjuusid, ootamatuid külalisi, põnevaid eksperimente ning lustakaid külaskäike, siis «Õhtus!» lubatakse päeva kuumimate teemade käsitlemisse lisada veelgi enam vürtsi ning pakkuda sekka lõbusaid vimkasid. Kurioosumid, heitlused, katsed, paroodiad – kõik, mida on võimalik järele proovida, saab järele proovitud. Samas räägib kuldne kolmik ka tõsistel ja argistel teemadel.

Kanal 2 omanik on aktsiaselts Eesti Meedia, mis annab välja ka Tartu Postimeest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles