Paul Neitsovi uus plaat sündis lõpparvest mängupõrguga

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kitarrist Paul Neitsov.
Kitarrist Paul Neitsov. Foto: Sille Annuk

Tartu kitarrist Paul Neitsov andis oma esimese ja praeguse seisuga ainsa albumi välja 2016. aastal. Mullu tegi ta lõpparve hasartmängusõltuvusega, mis andis kitarristile inspiratsiooni uueks albumiks.

«Uuele plaadile jõudvad lood on sündinud väga raskel ajal, seega on albumil vähemalt minu jaoks suurem väärtus,» lausus 25-aastane Neitsov. Veel eelmisel aastal veetis ta aega kasiinodes, olles mänginud oma raha mänguautomaatides maha neli aastat. «Sõltuvusest ei saa ilmselt elu lõpuni lahti, see käib minuga alati kaasas,» märkis ta. Ometi jõudis ta mullu otsuseni, et lõpetab mängupõrgute külastamise ning on lasknud endale ka kasiinode külastuskeelu peale panna.

Kui palju raha Neitsov aastaid kestnud sõltuvuse tõttu mänguautomaatidesse jättis, pole selge. «Kindlasti piisavalt, et Tartusse korter osta,» arvas ta. Paremat vastust võivad kitarristi hinnangul teada tema lähedased. Ühtegi kiirlaenu ta siiski sõltuvuse toitmiseks ei võtnud. «Õnneks ei tõmmanud ma end väga rumalasse rahalisse olukorda,» sõnas Neitsov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles