Maadlejad tõid Kohtla-Järvelt mitmeid esikohti

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Talpase mälestusvõistluste parimad kaalukategoorias kuni 45 kg.
Avo Talpase mälestusvõistluste parimad kaalukategoorias kuni 45 kg. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel peeti Kohtla-Järvel kaks rahvusvahelist maadlusvõistlust, kus mitmeid auhinnalisi kohti saavutasid ka Tartu maadlejad.

Laupäeval rassiti Avo Talpase mälestusvõistlustel Kreeka-Rooma maadluses. Osavõtjaid kadettide ja täiskasvanute vanuseklassis oli 98 ning lisaks Eestile võistlesid ka Läti, Leedu, Soome ja Ukraina sportlased.

Tartlastest võitis kadettide vanuseklassi kahakaalus kuni 45 kg esikoha Max Hristjuk (Kalev-Englas), kes alistas finaalis Leedu esinumbri Vilius Adomaviciuse 5:0. Pronksile maadles end Artur Jeremejev (Kalev-Englas), samas kehakaalus lõpetas neljanda kohaga Georg Kristerson (Kalev-Englas).

Täiskasvanutes vanuseklassis saavutas kaalukategoorias –130 kg esikoha Kermo Mäesepp (EMÜ SK).

Pühapäeval toimus samas vabamaadluse Nublust Nabiks seeriavõistluse esimene etapp.

Tüdrukute vabamaadluses saavutas esikoha Kathy Carmela Klassen ja kolmanda koha Beril-Amabel Lindmäe. Mõlemad treenivad EMÜ SK-s.

Esikohaga naasid Tartusse Artemi Jeremejev kehakaalus –23 kg ja Artur Jeremejev kehakaalus –52 kg.

Hõbemedali said kaela Meelis Jõesaar kehakaalus –44 kg, Georg Kristerson –57 kg ja Tambet Palgi –68 kg ning pronksmedalitega lõpetasid turniiri Daniel Jeremejev –38 kg, Karlis Ander All –41 kg, Max Hristjuk –44 kg ja Marten Kuus –55 kg.

Kõik medali võitnud poisid kuuluvad Tartu Kalev-Englase meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles