Tartus avatakse Eesti esimene drive-in-leivapood

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Leivatööstuse turundusjuht Henri Kriisa näitas, et nendegi esinduses saab luugist küsida kaupa otse autosse just nagu McDonald’sis.
Eesti Leivatööstuse turundusjuht Henri Kriisa näitas, et nendegi esinduses saab luugist küsida kaupa otse autosse just nagu McDonald’sis. Foto: Kristjan Teedema

Sõitsin linnas. Lumesadu. Kummid tühjad. Tööd ei leidnud kusagilt. Ennäe! Tulukene vilgub, drive-in kutsub viimati. Pööran sisse, sosistan mikrofoni, lahkelt aken avaneb. Tüdruk annab leiba, sooja leiba – mõtelge.

Umbes sellised võiksid olla Juhan Liivi luuleread, kui ta elaks tänapäeval ja peaks reklaamikirjutajana looma teksti aktsiaseltsi Eesti Leivatööstus Tartus Ringteel asuvale uuele esinduspoele, mis pakub muu hulgas klientidele võimalust autoga juurde sõita ja aknaluugi kaudu värsket leiba osta. Nagu mõnes tuntud kiirtoidukohas.

Ekraan tellimusteks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles