Tartu ülikooli spordihoone ees kärgatas püstolipauk

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli spordibioloogia dotsent Jarek Mäestu lasi eile hommikul uue õppehoone avamisel stardipüstolist avapaugu.
Tartu ülikooli spordibioloogia dotsent Jarek Mäestu lasi eile hommikul uue õppehoone avamisel stardipüstolist avapaugu. Foto: Kristjan Teedema

Eile hommikupoolikul avati pidulikult Tartu ülikooli spordihoonega ühendatud sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi uus õppe- ja teadushoone (Ujula 4).

Avamisel kell 11 said spordihoone ette kogunenud inimesed üllatuse osaliseks. Tartu ülikooli spordibioloogia dotsent Jarek Mäestu rõhutas sissejuhatavas kõnes, et stardipauk tuleb spordis anda alati õigel hetkel. Seejärel tõstis ta püstoli pea kohale ja vajutas päästikule. Kärgatas korralik kõmakas.

Avamisel pidasid kõne Tartu ülikooli rektor Toomas Asser, sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi juhataja Priit Kaasik, Tartu linnapea Urmas Klaas ja mitmed teised. Huvilised said avamispäeval tutvuda nii spordihoone kui ka uue õppehoone ruumidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles