Põlvamaal leiti kaanega katmata kaevust Kerli Kuruski surnukeha

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kurusk.
Kerli Kurusk. Foto: Politsei

Laupäeval Põlvamaal kadunuks jäänud Kerli Kuruski otsingud jätkusid täna ning selle käigus leidsid politseinikud õhtupoolikul kell 17.50 Räpina vallas Meelve külas järve poole suunduva tee ääres kaanega katmata kaevust Kerli Kuruski surnukeha, kaev asub rohu sees märkamatuna umbes 400 meetri kaugusel majast, kus Kerlit viimasena nähti.

Juhtumi üksikasjade väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb surma põhjustamist ettevaatamatusest, teatas politsei- ja piirivalveameti (PPA) Lõuna prefektuuri pressiesindaja.

Laupäeval, 26. novembril kella 17.45 ajal jäi teadmata kadunuks Põlvamaal Räpina vallas Meelva külas 20-aastane Kerli Kurusk.

Laupäeva õhtul kogunesid umbes 15 külaelanikku ja politseiametnikud ning asusid ümbruskonda läbi otsima. Kella 23.45 ajal otsingud pilkase pimeduse tõttu lõpetati, kadunud isikut ei õnnestunud leida.

Järgmise päeva hommikul kaasati otsingutesse lisaks politseiametnikele ka keskkonnaametnikud ATVdega ning kümmekond kohalikku elanikku. Läbi vaadati nii puudesalud, põllud, kontrolliti ümbruskonnas olevaid majapidamisi ning tühjana seisvaid hooneid. Ka need otsingud ei andnud tulemusi.

Kerli Kurusk oli umbes 163 cm pikk, tal olid tumedad õlgadeni ulatuvad juuksed. Politseiteate andmeil oli ta lapsemeelne ning käitus oma eale mittekohaselt ja võõrastega reeglina ei kontakteerunud. Neiul oli seljas kilejope, mille alumine serv oli sinist värvi ja õlgadelt rohelist värvi, seljal lai roosa triip. Jalas kandis ta musti dressipükse ning peas roosat mütsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles