Võimlemisklubi Janika rühm paneb võimed proovile järgmises võistlusklassis

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisklubi Janika rühm «Mireth» võistleb nüüdsest täiskasvanute arvestuses.
Võimlemisklubi Janika rühm «Mireth» võistleb nüüdsest täiskasvanute arvestuses. Foto: VK Janika

Tartu võimlemisklubi Janika rühmvõimlemise rühm «Mireth» oli mullu juunioride A-vanuseklassi Eesti meister. Lisaks saavutas rühm kolmanda koha «Miss Valentine» võistlusel. 

Peale nende tiitlite õnnestus «Mirethil» koju tuua Euroopa meistrivõistluste kuues koht ning MMilt Budabestis seitsmes koht. 

Sel hooajal asuvad «Mirethi» rühmvõimlejad võistlema täiskasvanute arvestuses ehk meistriklassis VK Janika «Meistereliit» nime all. Kodupubliku ees Tartus võistlevad nad uue kavaga märtsi alguses «Miss Valentine’i» võistlusel. Rühma koosseisu kuuluvad Maria Eensoo, Kaisa Tamm, Rose-Marie Riitsalu, Keiti Lass, Elis Paljukaite, Carmen-Ly Lubi, Isabel Marie Arro, Marija-Anna Gusseva, Brigitta Popova.

Võistkonda treenivad rühmvõimlemise treener Kristin Laupa ning balletiõpetaja Helena Puusepp.

VK Janika meistriklassi esindusrühma «Meistereliit» selle hooaja eesmärgid on saavutada säravaid tulemusi maailmameistrivõistlustel, maailmakarika etappidel ning kodustel tiitlivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles