Fotod sündmuspaigalt: Adavere lähedal juhtus ränk liiklusõnnetus, üks inimene hukkus, kaks said raskelt vigastada

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Häirekeskus sai täna pärastlõunal kella 13 paiku teate raskest liiklusõnnetusest Jõgevamaal. Esialgsetel andmetel põrkasid Põltsamaa vallas Adavere lähedal Kalme külas kokku kolm sõidukit. Kokkupõrge oli sedavõrd ränk, et üks inimene hukkus ning teadaolevalt said kaks inimest ka raskemalt viga. 

Esmase info kohaselt osalesid avariis Valgevene registreerinumbriga veoauto Volvo, sõiduauto Mazda ja väikebuss Ford Transit. Veoautos ja Fordis olnud inimesed viga ei saanud. Sõiduautos Mazda hukkus selle juht ning lisaks viidi Mazdas kaasa sõitnud inimestest haiglasse kaks, neist ühe seisund on eluohtlik.

Politseinikud selgitavad veel sündmuskohal, millises suunas keegi liikus ning mis asjaoludel nõnda raske avarii õigupoolest juhtus, kuivõrd tunnistajate ütlused on kohati vastuolulised. Jõgeva patrullpolitseinik Mikk Tehvan vahendas avariipaigalt, et sõidukite rehvid vastasid nõuetele ning Fordi ja veoauto juht olid kained.

Sõidutee on sündmuskohal äärmiselt libe, mistõttu palutakse kõigil seal kandis liiklejail kiirust kahandada ning kohandada sõiduvõtted teeoludele vastavaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles