Huvilisi kutsutakse osalema rahvusvahelises lõimumisprojektis (2)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Välismaalased Tartus.
Välismaalased Tartus. Foto: Margus Ansu

Tartu linn kutsub elanikke ja asutusi osalema rahvusvahelises integratsiooniteemalises projektis CRISCO (Crossroad of the Regions – language barriers to integration).

Projekti koordinaatori Kelli Ilissoni sõnul on CRISCO projekti eesmärk muuta Tartu sidusamaks, et linnas kõrvuti elavad kogukonnad tunneksid üksteist ja kõigil oleks olenemata päritolust võimalus Tartu tegemistes kaasa rääkida.

«Tahame välja selgitada, kuidas oleks võimalik suurendada omavahelist sidusust – Tartus elab eestlaste kõrval ligi sajast eri rahvusest inimesi. Oluline on, et iga linlane tunneks end hästi ja saaks teda huvitavatel teemadel kaasa rääkida,» ütles Ilisson. 

10. jaanuaril kell 13-16.15 peetakse projekti raames juba kolmas kohtumine, mille teema on keelebarjäär lõimumises. 

Kõigil huvilistel, kes soovivad Tartu arengu küsimustes kaasa rääkida ning projekti tegevustes osaleda, palutakse hiljemalt 7. jaanuariks ühendust võtta projekti koordinaatori Kelli Ilissoniga (e-mail: kelli.ilisson@raad.tartu.ee, tel: +372 5305 0295). 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles