Tartu ülikool asub Liivi õppehoonet ümber ehitama

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liivi 2 jääb pärast Delta valmimist mõneks ajaks tühjaks, et see botaanikute ja zooloogide tarvis ümber ehitada.
Liivi 2 jääb pärast Delta valmimist mõneks ajaks tühjaks, et see botaanikute ja zooloogide tarvis ümber ehitada. Foto: Kristjan Teedema

Detsembri lõpus avas Tartu ülikool Liivi 2 õppehoone rekonstrueerimise projekteerimistööde riigihanke. Õppehoonesse peaksid tulevikus kokku kolima botaanikud ja zooloogid.

Esialgsete plaanide järgi hakatakse õppehoonet rekonstrueerima 2020. aastal. Õppehoone ehitatakse ümber ka seetõttu, et bioloogid ja zooloogid vajavad õppe- ja teadustööks laboreid, mida praeguses Liivi õppehoones pole.

«Ehitustöid saab alustada pärast Delta õppe- ja teadushoone valmimist,» märkis Tartu ülikooli kinnisvaraosakonna juhataja Heiki Pagel. Õppe- ja teadushoone Delta valmib juba tuleval aastal ja sinna kolivad peale majandusteaduskonna ning ettevõtlus- ja innovatsioonikeskuse ka arvutiteaduse instituut ning matemaatika ja statistika instituut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles