Ringkonnakohus ei kergendanud narkoäri ajanud perekonna vanglakaristust (1)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ringkonnakohus jättis narkoäri ajanud abikaasad Alberts Burkevicsi ja Izaura Burkevica (vasakul) ning elukaaslased Ivailo Siimani ja Lunda Mitrauska endiselt trellide taha. 
Ringkonnakohus jättis narkoäri ajanud abikaasad Alberts Burkevicsi ja Izaura Burkevica (vasakul) ning elukaaslased Ivailo Siimani ja Lunda Mitrauska endiselt trellide taha. Foto: Sille Annuk

Mullu suvel Tartu maakohtus narkokuritegudes süüdi mõistetud ning viie ja kuue aasta pikkuse vangistuse saanud pereliikmed Alberts Burkevics, Izaura Burkevica, Ivailo Siiman ja Lunda Mitrauska palusid ringkonnakohtult otsuse ülevaatamist ning kergemat karistust.

Suures koguses marihuaana vahendamises ja edasi müümises süüdi jäänud Burkevics ja Siiman palusid ringkonnakohtult vanglakaristuse lühendamist ning sama kuriteo eest karistuse saanud naised Burkevica ja Mitrauska palusid, et nad vahi alt vabaks lastaks. Ka soovisid süüdimõistetud maakohtu otsusega arestitud raha, vara ja väärisesemete tagastamist.

Tartu ringkonnakohus langetas otsuse 20. detsembril. Ringkonnakohus jättis maakohtu otsuse vanglakaristuse osa muutmata.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles