Turuhoones küpsetatakse kala ja valitakse parimat sinki

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks Tartu turuhoone kalalettidest.
Üks Tartu turuhoone kalalettidest. Foto: Margus Ansu

Täna pärastlõunal kell 14 on huvilistel võimalus Tartu turuhoones maitsta küpsetatud kala ja osaleda turu parima singi valimisel. 

Eesti rahvakalendri järgi peab vana-aastaöösel värsket kala sööma ja luud paberisse pakituna alles hoidma. Järgmisel vana-aastaööl pannakse paberisse uued luud asemele, see pidavat tagama väga hea rahaõnne.

Vanarahva tarkust järgides toimub turuhoone esitlusköögis täna kell 14 eelviimane üritus sarjast «Mehed köögis». Sari pakub võimalust olla põnevate roogade valmimise juures, saada kokkamis- ja maitsestamisnippe ning tehtut degusteerida.

Kala grillib Eesti meister grillimises, Aparaat BBQ Cateringi esiküpsetaja Tarvo Israel. Eesti BBQ eestvedaja Rene Kiis annab samal ajal praktilist nõu kala küpsetamiseks.

Turuhoone perenaise juhtimisel valitakse ka turu maitsvaim sink, hinnangu annavad kliendid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles