Trepikojas süttis lapsevanker (6)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Pühapäeval kell 13.51 teatati, et Tartu vallas Laeva külas on kortermaja trepikoda suitsu täis. Päästjate saabudes selgus, et trepikojas põleb lapsevanker.

Koridoris levinud suits oli korteritesse lõksu jätnud seitse inimest, kellest kolm lapsed. Neile anti korraldus uksed tihendada ning olla avatud akende juures. Suitsusukeldumise varustuses päästjad sisenesid trepikotta ja kustutasid põleva vankri. Kuuma- ja tahmakahjustusi sai kogu trepikoda.

Päästjad hoiatavad, et kortermaja trepikodades ja püstakutes, mis on elanikele tuleõnnetuse puhul ainsad väljumisteed, ei tohi hoida põlevmaterjali ja evakuatsiooni takistavaid asju. Peale põlenud lapsevankri leiti püstakust veel üks kapp. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Lõuna päästekeskuse inspektorid käivad regulaarselt kontrollimas kortermajade ühiskasutatavaid pindu ja evakuatsiooniteede ohutusnõuete rikkujaid karistatakse.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles