Anne kanali uisurada meelitas tartlased jõululaupäeval sportima

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnus talveilm oli mitmeid inimesi Anne kanalile uisutama toonud.
Mõnus talveilm oli mitmeid inimesi Anne kanalile uisutama toonud. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Täna pärastlõunal oli Anne kanalile uisutama läinud mitmeid inimesi, et veel enne jõululauda istumist sportida ja talveilma nautida.

Björn ja Kadri Puna olid koos lastega samuti Anne kanalile tunnikeseks aega veetma läinud. Björn Puna märkis, et Anne kanali uisuraja loomine oli väärt tegemine ning sellist korralikku rada on Tartusse juba ammu vaja olnud. 

Björn Puna pärast uisutamist Anne kanalil. Et pinki, millel uiske vahetada pole, siis tuleb kelk pingiks kaasa võtta.
Björn Puna pärast uisutamist Anne kanalil. Et pinki, millel uiske vahetada pole, siis tuleb kelk pingiks kaasa võtta. Foto: SILLE ANNUK 

Kadri Puna ütles, et tavaliselt on nad pidanud uisutamiseks linnast välja sõitma, aga nüüd seda enam tarvis teha pole. Punade sõnul oli rada hästi hooldatud ning uisutamiseks sobilik. Ka jäähoki mängimiseks jagus ruumi, samuti oli kanalil suusatajaid. Kadri Puna ütles, et ideaalne oleks olukord Anne kanalil siis, kui uisuraja keskel oleks suusatajatele ka klassikasõiduks rada.

Kadri Puna sõnul ei jää tänane käik Anne kanalile kindlasti viimaseks. Björn Puna ütles, et täna õhtul ootab neid ees maale sõit ja seetõttu homme kanalile lustima minna ei saa. 

Anne kanali uisurada on 1,2 kilomeetrit pikk ja 10 meetrit lai. Lisaks saab uisutada ka Tähtveres lauluväljakul ning Supilinna konnatiigil.

Talvemõnusid saab nautida ka Raadi kelgumäel. Täna oli Tartu lumepark tuubitajatele suletud, aga mõne kelgutaja leidis mäelt sellest hoolimata. 

Kelgutajad Raadil Tartu lumepargis.
Kelgutajad Raadil Tartu lumepargis. Foto: SILLE ANNUK
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles