Põltsamaale uue lasteaia ehitamise plaan kukkus volikogus läbi

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta veebruaris elas lasteaia Tõruke direktor Helje Tamme teadmisega, et paari kuu pärast algab lasteaia täielik ümber­ehitus. Nüüdseks on see plaan seisma pandud ning laguneva maja saatus on segane.
Selle aasta veebruaris elas lasteaia Tõruke direktor Helje Tamme teadmisega, et paari kuu pärast algab lasteaia täielik ümber­ehitus. Nüüdseks on see plaan seisma pandud ning laguneva maja saatus on segane. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Vaidlused Põltsamaa lasteaia Tõruke rekonstrueerimise ümber on väldanud pea terve lõppeva aasta. Eile arutles Põltsamaa vallavolikogu selle üle, kas loobuda senisest Tõrukese ümberehitamise plaanist ja alustada uue lasteaia rajamise ettevalmistusi.

Põhiliseks vaidlusküsimuseks kujunes istungil võimaliku uue lasteaia ehitamise asukoht. Esialgsesse eelnõusse lisas volikogu esimees Andres Vään parandusettepaneku, mille järgi tuleks uus lasteaed kindlasti rajada senise Tõrukese lasteaia krundile. Tema väitel tekiks lasteaia uude kohta ehitamise korral Põltsamaale üks tondiloss juurde.

Eelnõu kaasettekandja Reet Alev seevastu märkis, et Tõrukese lasteaia krundil on pidevalt mure liigveega, ning soovitas kaaluda uue lasteaia rajamiseks teisi asukohti. Paraku ei leidnud volikogu esimehe parandusettepanekud toetust ning uue lasteaia rajamise plaan kukkus vähemalt esialgu läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles