Kaspar Koort: Issand, sa näed ega mürista

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Koort
Kaspar Koort Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Reede keskpäeval poetasid kolleegid minu töölauale väljaprinditud foto Anne kanali jääl kükitavast motosportlasest Riho Kollistist, kes hoiab käes silti «Uisurada. Kalastamine ja aukude jäässe puurimine rangelt keelatud!». Hetke pärast rändas see paber tükkideks rebituna prügikasti.

Nagu esmaspäeval lehest lugeda võis, on Tartu linnavalitsuse sporditeenistus otsustanud selleks talveks terve linnapoolse kanali kalastajatele sulgeda ning teha sinna hiiglasliku uisuväljaku.

Ülla idee taga tundub olevat aga just nimelt Kollist, kellel olla kanaliga mitmeid ideid, muu hulgas ka – NB! – tahab ta seal 9. veebruaril korraldada jäämotovõistluse. Kalastajad ja uisutajad ei sobi tema arvates kuidagi kokku, sest «kui kalastaja puurib jäässe augu, siis hakkab sealt jää peale tulema vett, mis jäätudes muutub konarlikuks ja ebatasaseks», nagu teatas Kollist elutargalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles