Tüütud kodutööd ärgitasid kaht venda töömeheteenuseid pakkuma

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töö kiire ja korralik. Kraftmani juhid Indrek (vasakul) ja Martin Haavistu aitasid koos töömehe Tanel Hiirega (laua all) Tartu Postimehe toimetuse koosolekuruumis laua lahti kruvida. Aega kulus selleks vaid mõni minut.
Töö kiire ja korralik. Kraftmani juhid Indrek (vasakul) ja Martin Haavistu aitasid koos töömehe Tanel Hiirega (laua all) Tartu Postimehe toimetuse koosolekuruumis laua lahti kruvida. Aega kulus selleks vaid mõni minut. Foto: Sille Annuk

Need, kes elavad kortermajas või on seal kunagi elanud, on ilmselt korduvalt kokku puutunud olukorraga, kus pärast väsitavat tööpäeva või puhkepäeva hommikul kostab naaberkorterist painav puurimisheli või haamriga kolkimine.

Ka vendadele Martin ja Indrek Haavistule pole säärane olukord võõras. «Ongi loogiline, et kui kodus on tarvis kasvõi pilt seinale panna või lamp lakke riputada, on ainus aeg selle tegemiseks õhtul pärast tööd või puhkepäeval,» märkis Indrek Haavistu.

«Ega paljudel juhtudel olegi inimestel kodus väikesteks töödeks puudus ainult ajast, sageli pole neil ka tarvilikke tööriistu või piisavaid teadmisi, ja see on täiesti mõistetav,» lisas Martin Haavistu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles