Nagu ema, nõnda poeg: veel üks Tartus uimastitega äritsenud roma läks vangi (3)

Kristel Kaljuvee
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjategijatelt konfiskeeritud narkootikumid.
Kurjategijatelt konfiskeeritud narkootikumid. Foto: Lõuna prefektuur

Tartu maakohus mõistis läinud nädalal mitmes narkokuriteos süüdi Läti kodaniku Arturs Mitrauskise ja tema eestlasest elukaaslase Annabel Samoškini. Mitrauskisel tuleb koos talle varasema kohtuotsusega mõistetud karistuse ärakandmata osaga olla vangis kokku 11 aastat, Samoškinile mõistis kohus kolmeaastase tingimisi vangistuse kolmeaastase katseajaga.

Lõuna ringkonnaprokuratuur süüdistas 31-aastast Arturs Mitrauskist selles, et ta omandas ja käitles suures isikute grupis nelja aasta jooksul üle kolme kilogrammi marihuaanat, vähemalt kilo amfetamiini ja 100 MDMA ehk ecstasy-tabletti. Lõuna ringkonnaprokuratuur süüdistas 31-aastast Arturs Mitrauskist selles, et ta omandas ja käitles suures isikute grupis nelja aasta jooksul üle kolme kilogrammi marihuaanat, vähemalt kilo amfetamiini ja 100 MDMA ehk ecstasy-tabletti.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles