Uus tegelane Semu aitab pimedatele lastele punktkirjas raamatuid saada

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus teos passib hästi kätte.
Uus teos passib hästi kätte. Foto: Kaanepilt
  • Lugejate ette ilmub lasteraamat «Semu kolib sisse», autor Inga Talvis.

Ühel ilusal õhtul helistab perekond Kahvli uksekella väike ruuge rebane, kellel on taskus kana nimega Kusta. Ta tuleb kaisuloomade maailmast, sest pere pesamuna Joonas on igatsenud endale sõpra ja seltsilist. Vahva ja vallatu rebasepoisiga kohtudes saab igaüks kähku aru, kui huvitav, põnev ja lõbus on elu koos temaga!

15. detsembril kell 12 on võimalik Tartu kaubamaja Apollos kohtuda uue lasteraamatu «Semu kolib sisse» autori Inga Talvisega, kes räägib, kuidas Semu sündis ja endale nime sai.

Samuti on võimalik raamatu illustraatorilt Kadri Ilveselt küsida, mis saladus on peidus värvikatel piltidel. Arvata võib, et kaisuekspress toimetab raamatuesitlusele kohale ka rebasepoiss Semu enese!

Kuulda saab sedagi, kuidas raamat toetab Tartu Emajõe koolile pimedate punktkirjas raamatute trükkimist ‒ miks on see vajalik ja kuidas seda tehakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles