Loomaõiguslane: tänapäeva maailmas peaks keskkond olema igaühe asi

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Loomus tegevjuht Kadri Taperson lendab küll lennukiga, kuid kasvatab võimalikult palju ise toitu, et oma ökoloogilist jalajälge väiksena hoida.
MTÜ Loomus tegevjuht Kadri Taperson lendab küll lennukiga, kuid kasvatab võimalikult palju ise toitu, et oma ökoloogilist jalajälge väiksena hoida. Foto: Kristjan Teedema

Viimastel päevadel on päevakorrale kerkinud karusloomafarmide keelustamine Eestis. MTÜ Loomus üldjuht Kadri Taperson sõnas, et inimesed peavad küll karusnahatootmist iganenuks, kuid siiski kasutatakse loomi teistes eluvaldkondades ikka ära.

Kadri Taperson, mille eest teie organisatsioon seisab?

Loomus on loodud nende loomade kaitseks, keda kasutatakse meelelahutuses, põllumajanduses, loomkatsetes. Lemmikloomade õigustega me eriti ei tegele, aga pääsu pole ka sellest. Kui meilt küsitakse mõne lemmikloomi puudutava seaduse kohta, siis jagame selle kohta ka oma arvamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles