Tuleval suvel saavad tartlased lustida Anne kanali veepargis

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne kanalile pannakse järgmiseks suveks püsti sarnane veepark, nagu on näha pildil. Veepargi looja OÜ Volmat juhatuse liige Daniel Matsukevitš lubas, et Tartu veepark tuleb suurem ja rohkemate atraktsioonidega ning pakub tartlastele kindlasti palju rõõmu.
Anne kanalile pannakse järgmiseks suveks püsti sarnane veepark, nagu on näha pildil. Veepargi looja OÜ Volmat juhatuse liige Daniel Matsukevitš lubas, et Tartu veepark tuleb suurem ja rohkemate atraktsioonidega ning pakub tartlastele kindlasti palju rõõmu. Foto: Volmat OÜ

Loodetavasti saab laste ja täiskasvanute rõõmukilkeid Anne kanalil kuulda juba järgmise aasta mais, sest just siis soovib OÜ​ Volmat ​juhatuse liige Daniel Matsukevitš oma esimese veepargi avada. Veepark tuleb sarnane sellega, mis sel suvel avati Tallinnas Männikul, see tähendab, et tegemist on hooajalise veepargiga. Hooaeg kestab maist septembrini.

Sajad tuhanded

Teisipäeval kinnitas Tartu linnavalitsus Volmatiga viieaastase rendilepingu. Volmat rajab Anne kanalile veepargi, mis mahutab korraga umbes 165 inimest. Matsukevitši sõnul turvalisuse tõttu ilmselt üle saja inimese ühel ajal veeparki ei lasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles