Rüütli tänava ärihoones algas töö kasutusloata (1)

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli 7 hoones on esimesed ettevõtted tööd alustanud, kuid linna ehitusjärelevalve tõdemuse kohaselt pole hoonel veel kasutuluba.
Rüütli 7 hoones on esimesed ettevõtted tööd alustanud, kuid linna ehitusjärelevalve tõdemuse kohaselt pole hoonel veel kasutuluba. Foto: Sille Annuk

Endisel Karuplatsil valminud pilkupüüdvas ärihoones alustas läinud nädalal tööd mitu rentnikust IT-ettevõtet, teiste hulgas Fortumo. Kuid alles eilsel istungil andis Tartu linnavalitsus mitmest projektimuudatusest tulenevalt välja uue ehitusloa, mis tähendab, et kasutusluba Rüütli 7 majal veel olla ei saa. Kuid kasutusloata hoonet, liiati veel avalikkusele mõeldud hoonet, kasutada ei tohi.

Tartu ehitusjärelevalve juht Andres Aint ütles, et tänavalt paistab, et väikeses kingipoes tehakse ettevalmistusi avamiseks, ja selline kolimine pole midagi taunitavat. Kõrgematel bürookorrustel käib mõnes ruumis mööbli sättimine, aga mõnes on ruumid kasutusele võetud ja töö alanud.

Lähipäevade küsimus

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles