Tüli restoranis: üks vihane klient pures teist pöidlast

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annapurna Topi restoranis läks möödunud nädalal madinaks. 
Annapurna Topi restoranis läks möödunud nädalal madinaks. Foto: Margus Ansu

Möödunud neljapäeva õhtul kella 20.30 paiku sai politsei Tartus väljakutse Turu tänava kaubanduskeskusse Zeppelin. Esialgsetel andmetel norinud sealses söögikohas meesklient teenindaja kallal. Juhtunusse sekkusid ühest laudkonnast kaks meest ning sõnavahetus kasvas rüseluseks. Selle käigus hammustas tüli norinud mees teda korrale kutsuma läinud meest pöidlast ja lahkus.

Aasia restorani Annapurna Top omanik Kaptan Bahadur Tamang rääkis, et teist hammustanud ja rünnanud mees oli natuke veider. Ta lisas, et talle ei jäänud sellist muljet, nagu klient olnuks joobes. Tamangi sõnul tuli mees restorani ja tellis ühele inimesele mõeldud toidu, mida tavaliselt serveeritakse pannil.

«Teenindaja unustas taldriku anda ja viis üksnes noa ja kahvli. Mees räuskas ja rääkis väga kõrgel häälel, nagu ta oleks olnud restoranis üksi. Küsis, kuidas ma seda söön, kas ma pean selle toidu ära viskama,» rääkis Tamang. Ta lisas, et teenindaja tahtis politseid kutsuda, mille peale mees rahunes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles