Skip to footer
Päevatoimetaja:
Emily Lieberg
+372 730 0138
Saada vihje

Pagarini kondiitrid arvestavad mitme maa maiasmokkade maitsega

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondiitriäri Pagarini töötab kahes vahetuses. Korraga on vahetuses ametis paarkümmend kondiitrit, nende keskel seisavad ettevõtte juhataja Ragnar Puhk (vasakul) ja tootmisjuht Leivo Veimann.

Päevas valmib üle tuhande tordi, lisaks muud küpsetised. Eri tooteid on töös 40 ringis ning kuus tehakse 45–50 tonni valikpagaritooteid. Osa valmistatust müüb ettevõtte oma kaubamärgi all, osa küpsetatakse aga allhankena.

Peale Eesti lähevad Pagarini tordid ja koogid kaubaks Lätis, Leedus ja Soomes.

Kommentaarid
Tagasi üles