Pagarini kondiitrid arvestavad mitme maa maiasmokkade maitsega

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondiitriäri Pagarini töötab kahes vahetuses. Korraga on vahetuses ametis paarkümmend kondiitrit, nende keskel seisavad ettevõtte juhataja Ragnar Puhk (vasakul) ja tootmisjuht Leivo Veimann.
Kondiitriäri Pagarini töötab kahes vahetuses. Korraga on vahetuses ametis paarkümmend kondiitrit, nende keskel seisavad ettevõtte juhataja Ragnar Puhk (vasakul) ja tootmisjuht Leivo Veimann. Foto: Laila Kaasik

Päevas valmib üle tuhande tordi, lisaks muud küpsetised. Eri tooteid on töös 40 ringis ning kuus tehakse 45–50 tonni valikpagaritooteid. Osa valmistatust müüb ettevõtte oma kaubamärgi all, osa küpsetatakse aga allhankena.

Peale Eesti lähevad Pagarini tordid ja koogid kaubaks Lätis, Leedus ja Soomes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles