Häiritud lapsevanem: mu lapse peahaava õmmeldi tuimastuseta (10)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kukkudes sai Eduard Noormägi viieaastane poeg pähe parema kõrva juurde mitme sentimeetri pikkuse haava, mille õmblemiseks ei tehtud poisile tuimastavat süsti.
Kukkudes sai Eduard Noormägi viieaastane poeg pähe parema kõrva juurde mitme sentimeetri pikkuse haava, mille õmblemiseks ei tehtud poisile tuimastavat süsti. Foto: Eduard Noormägi

Rutiinne lapsega arstilkäik võttis viieaastase poisi vanematele Eduard Noormägile ja tema kaasale Janne Meigasele kolmapäeval ebameeldiva pöörde. Pereema Janne Meigas läks kolmapäeva hommikul palavikus lapsega kodu lähedale Kuremaale perearsti juurde. Pärast arstilt lahkumist libises poiss õues ja kukkus pea katki.

Peas oli paari sentimeetri pikkune haav. Ema viis poisi kohe perearsti juurde tagasi, kes vaatas haava üle ja palus neil minna kiiremas korras Jõgeva haiglasse, sest haava tuleb õmmelda. Eduard Noormägi sõidutas poja Jõgevale haiglasse. Vastuvõtus andis meditsiinitöötaja korralduse, et nad pöörduksid registratuuri ja võtaksid kirurgi aja, sest pole kedagi, kes saaks haava kohe kinni õmmelda.

Pereisa rõhutas, et poisi haava keegi sel hetkel üle ei vaadanud. Noormägi sai registratuurist teada, et kirurgi vastuvõtu esimene vaba aeg on kell 14. Tol hetkel oli kell 11.45.

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles