Jõgeva tondilossist saab hooldekodu või kortermaja

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel paar nädalat vältavad endises Jõgeva MEKi ühiselamus koristustööd.
Veel paar nädalat vältavad endises Jõgeva MEKi ühiselamus koristustööd. Foto: Sille Annuk

Jõgeva kesklinnas Puiestee tänaval ligi 20 aastat tühjana seisnud endise Jõgeva MEKi (Jõgeva mehhaniseeritud ehituskolonn) neljakorruselise ühiselamu juures käib pärast pikki aastaid taas vilgas tegevus.

Juba mitmendat nädalat pilluvad töömehed majast prahti välja. Hoonega seotud projekteerija ning Jõgeva vallavalitsuse töötajad rääkisid, et hoone uued omanikud plaanivad rajada sinna hooldekodu. Ka on endise ühiselamu aadressile oktoobri lõpus registreeritud osaühing Jõgeva Hooldekodu, kuid ettevõtte juhatuse liige Toivo Peedu hooldekodu rajamise plaani veel lõplikult ei kinnita.

Peedu selgitas, et osaühing sai Jõgeval tühjana seisva neljakorruselise hoone eelmiselt omanikult võlgade katteks ning praegu puhastatakse seda prahist. «See, et ettevõtte nimi on Jõgeva Hooldekodu, ei tähenda, et hooldekodu sinna kindlasti tuleb,» märkis ettevõtte juhatuse liige. Ta selgitas, et üle-eelmine omanik tegi projekti hoopis korterelamu tarvis ning eelmine omanik pidas plaani rajada sinna hooldekodu. Jõgeva Hooldekodu juhid kaaluvad praegu mõlemat varianti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles