Ülikooli loodusmuuseumis räägitakse Montenegro linnuparadiisist

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Montenegro.
Montenegro. Foto: Uku Paal

Tartu ülikooli loodusmuuseumi tänasel loodusõhtul viib linnuvaatleja Uku Paal huvilised seiklema Montenegro puutumata loodusesse ning tutvustab kohalikke linde.

«Montenegro väiksele alale mahub mitmekesine maastik, kus on palju puutumata metsa koos sinnakuuluva elustikuga. Loodusõhtul räägin lähemalt tööst väliornitoloogina Montenegro linnustiku kaardistamisel ja tutvustan kohalikke linde ning nende eluolu,» ütles Uku Paal.

Uku Paal on tunnustatud linnuekspert, kes teeb tööd nii linnuseireandmete kogujana kui ka linnuvaatlejate giidina. Ta on koos Margus Otsaga kirjutanud kaks raamatut, mis tutvustavad Eesti lindude parimaid vaatluskohti. Lisaks lindudele huvitavad teda liblikad ja kiilid.

Kõik huvilised on oodatud kuulama. Loodusõhtu Uku Paaliga toimub 5. detsembril kell 18 Tartu ülikooli loodusmuuseumis (Vanemuise 46). Jõulukuu loodusõhtul osalemine on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles