Galerii. Mis hinnaga saab jõululaadalt kingitusi soetada?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel algas Tartu Näituste messikeskuses jõululaat, mis kestab 2. detsembri kella 16ni. Müüjad tõdesid, et üldiselt rahvast käib, kuid rahakotirauad avanevad pigem harva.

Sepistatud esemetega kauplev Raivo Jänesmägi nentis, et inimesed pole väga palju midagi soetanud. «Sepistatud kell tuleb korralikult seina kinnitada, üürikorterisse ei tohi aga ühtegi kruvi ju seina lasta,» märkis Jänesmägi. Kõrvaltlauast hõikas üks müüja, et paljude palga- ja pensionipäev on veel tulemas ning seetõttu väga ei ostetagi. 

Kristiina Kalistru, kes müüs laadal oma ema Inga Kalistru loodud ehteid, nentis, et laat ongi pigem inimestega suhtlemiseks. «Siin saab klientidega hea kontakti luua ja nendega natuke juttu puhuda,» ütles ta. Kalistru lisas, et müük polegi laadal esmatähtis, pigem saab siin inimestele meelde jääda. «Pärast otsivad kliendid meie veebipoe üles ja tulevad sinna ostlema.» Kalistrule rääkisid paljud kliendid, et ostavad ehteid just kingituseks.

Sama kinnitasid laadal ostelnud Mia Laos ja Helin Ilves, kes soetasid esemeid nii oma rõõmuks kui ka kingitusteks. Mingit kindlat plaani neil aga laadale tulles polnud. «Vaatan ringi, kui midagi silma jääb, siis ostan, aga konkreetset asja otsima ei tulnud,» ütles Laos. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles