Tartu loodusmaja jõululaat ootab meisterdama ning jõulujutte kuulama

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu loodusmajas toimub 8. detsembril heategevuslik laat.
Tartu loodusmajas toimub 8. detsembril heategevuslik laat. Foto: Tartu loodusmaja

Tartu loodusmajas peetakse 8. detsembril kell 11 –  14 traditsioonilist heategevuslikku jõululaata, kuhu on oodatud kõik käsitöö- ja loodusehuvilised. Tegevusi jagub kogu perele ning igas vanuses lastele. Laadamelule lisaks on avatud loomatuba ja Kännukohvik.

Heategevuslikul laadal saab soetada jõuluks tarvilikku kodu lähedalt ning toetada oma ostudega Tartu loodusmaja loomatoa elanikke.

«Meie jõululaat on eriline, sest siia ei pea tulema ilmtingimata ostma, võib tulla lihtsalt perega aega veetma, koos mängima, meisterdama, kohvikusse ja jõulujutte kuulama,» ütles Tartu loodusmaja huvikooli direktor Signe Söömer. Ta lisas, et laada eesmärk on anda loodusmaja huvikooli lastele, õpetajatele ja vilistlastele võimalus rõõmustada külastajaid omavalmistatud käsitööesemete, hoidiste, jõulukaartide, ehete, maiustustega.

Laada tulu läheb loodusmaja loomatoa elanike söögi- ja ravikulude katteks. Laada ajal on külastajatele avatud ka loomatuba ja kõik soovijad saavad päeva peategelastega lähemalt tutvust teha.

Tartu loodusmaja põhiväärtus on keskkonnasõbralikkus, hoolivus ja avatus ning oma igapäevase tegevuse kaudu soovitakse loodushariduse kaudu kujundada keskkonnasõbralikku mõtteviisi nii laste, noorte kui täiskasvanute seas. Laadad on alati olnud koht mõtete jagamiseks ja mõttekaaslaste kohtamiseks, ka selleaastaselt jõululaadalt leiab eeskuju, inspiratsiooni ja häid ideid, kuidas keskkonnasõbralikumaid valikuid teha.

Lisainformatsioon ja täpsem tegevuste kirjeldus Tartu loodusmaja kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles