Oravate esinumbrid on oodatult Klaas ja Kruuse

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Kruuse ja Urmas Klaas
Urmas Kruuse ja Urmas Klaas Foto: Tõnis Läänsalu / Margus Ansu

Reformierakonna nimekirjatoimkond registreeris äsja kandidaadid tuleva aasta märtsis toimuvateks riigikogu valimisteks.

Jõgeva- ja Tartumaa ringkonnas on esinumber oodatult Urmas Kruuse ja Tartus Urmas Klaas. Kui neist esimene kuulub parlamenti praegugi ning läheks ilmselt valimisedu korral sinna ka kevadel, siis teine on öelnud, et kavatseb jääda Tartu linnapea positsioonile.

Reformierakonna kandidaadid Jõgeva- ja Tartumaal on Urmas Kruuse (riigikogu liige ja endine maaeluminister), Valdo Randpere (riigikogu liige), Toomas Järveoja (Elva vallavanem), Ülvi Nool-Kõre (ettevõtja), Raivo Meitus (Jõgeva vallavolikogu esimees), Aivar Saarela (Mustvee vallavolikogu esimees), Illari Lään (ettevõtja), Merili Ranniste (Reformierakonna Jõgeva- ja Tartumaa arendusjuht), Erkki Keldo (Reformierakonna peasekretär).

Tartus kandideerivad Urmas Klaas (Tartu linnapea), Margit Sutrop (TÜ professor, humanitaarteaduste valdkonna dekaan), Ants Laaneots (erukindral ja riigikogu liige), Urmas Siigur (endine TÜ kliinikumi juhatuse esimees, meditsiinidoktor), Signe Kivi (Tartu kunstimuuseumi direktor), Hele Everaus (arst ja arstiteadlane, Tartu Ülikooli emeriitprofessor), Raimond Tamm (Tartu abilinnapea), Airis Meier (Euroopa parlamendi liberaalide fraktsiooni nõunik, Reformierakonna välissekretär), Reno Laidre (Tartu abilinnapea), Andrus Punt (Tartu linnavolikogu liige).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles