Kirja saaja virutas kohtutäituri kullerile ämbri mütsiks pähe (2)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtutäituri büroo kuller Luule peab oma kätt vähemalt järgmised kolm nädalat eriti hoolikalt hoidma, et see paraneks ja ta saaks tööpostile naasta.
Kohtutäituri büroo kuller Luule peab oma kätt vähemalt järgmised kolm nädalat eriti hoolikalt hoidma, et see paraneks ja ta saaks tööpostile naasta. Foto: Kristjan Teedema

Ligi kümme aastat kohtutäituri büroo kullerina töötanud Luule edastas nädala alguses võlanõudedokumente, kui kirja saaja lõi kullerile plastämbri pähe. Pärast seda võttis mees ämbri kulleril peast ja tõukas ta pikali, nii et Luule ei saa kolm nädalat oma kätt liigutada, on haiguselehel ning tema vasak külg on siiani verevalumitega kaetud.

Luule läks pärast konflikti tööautosse ja helistas sealt büroosse, kust omakorda kutsuti kullerile kiirabi ja politsei. Politsei viis kullerit rünnanud purjus mehe kainenema ja kuller esitas politseile süüteoavalduse. Sääraseid agressiivseid konflikte on Luule karjääri jooksul juhtunud harva, kuid kahjuks tuleb neid just viimasel ajal ette üha rohkem.

«Inimeste agressiivsus on ületanud igasuguse piiri,» kommenteeris Oksana Kutšmei kohtutäituri büroo pankrotihaldur Vladimir Kutšmei (pildil). Büroos töötavad kaks kullerit, Luule ja Maie, kes ei soovinud oma perekonnanimesid leheveergudel avaldada. Luule tõdes, et inimesed on muutunud ajaga pigem tõrjuvamaks. «Kui alustasin tööd kullerina, oli sõimu palju vähem,» meenutas Luule. Tema kolleeg Maie, kes on kohtutäituri kullerina töötanud üle kolme aasta, nõustus, et inimesed käituvad paljudel juhtudel vastupidi tuntud ütlusele «Ära tapa sõnumitoojat».

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles