Jõgeva katlamaja juht 30 000 eurosest preemiast: töötajad tulevad nüüd veel parema meelega tööle (7)

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva katlamajas töötab seitse inimest, katlamaja tööd juhib Endel Varik.
Jõgeva katlamajas töötab seitse inimest, katlamaja tööd juhib Endel Varik. Foto: Fotomontaaž Artur Kuus

Eile teatas Utilitase grupi juht Kristjan Rahu, et ettevõtte müügist saadavast tulust maksab juhtkond Utilitase grupi igale töötajale 50 000-eurose preemia, millest maksude mahaarvamise järel jääb puhtalt kätte ligi 30 000 eurot. Jõgeva katlamaja töötajad said preemia kätte juba eile.

Utilitase Jõgeva katlamajas töötab seitse inimest, kellel tänaseks juba lubatud preemia käes. «See oli meie töötajatele väga rõõmustav uudis,» tunnistas Jõgeva katlamaja juht Endel Varik. Jõgeval töötavad peale tema veel vanemmeister, katlaoperaatorid ning tehnilised töötajad. Eranditult kõik said preemiaks puhtalt kätte 30 000 eurot.

Seda Varik ei karda, et pärast kopsaka preemia kättesaamist panevad Jõgeva katlamaja töötajad lahkumisavalduse lauale. «Pigem vastupidi, täna tulid inimesed veel parema meelega tööle,» märkis ta.

Utilitase grupi eduka müügi ning sellest saadud preemia maksmist Jõgeva katlamajas kuidagi eriliselt ei tähistatud. «Kütteperiood on täies hoos, täna läheb töö tavapärases  rütmis edasi,» sõnas katlamaja juht.

Utilitase grupis töötab 263 inimest. Lisaks Jõgevale asuvad Utilitase katlamajad veel Tallinnas, Maardus, Keilas, Kärdlas, Haapsalus, Raplas ja Valgas.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles