Ööpimeduses tegutsenud vandaali kritseldus paneb majaomanikud kukrut kergendama

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korteriühistu Kalevi 18a seinad tuleb ilmselt üle värvida, sest mahapesemise võimalus on vähetõenäoline.
Korteriühistu Kalevi 18a seinad tuleb ilmselt üle värvida, sest mahapesemise võimalus on vähetõenäoline. Foto: Kristjan Teedema

Teisipäeva öösel rikkus vandaal Tartus Karlova linnaosas kümmekonna maja välisilme, kui märgistas aerosoolvärviga majade seinad, uksed ja aknad. Oma märgi, millest võib välja lugeda Beez, jättis vandaal nii värskelt remonditud kui ka vanemate majade, nii eramajade kui ka asutuste seintele. Nii mõnigi majaomanik ütles, et pesemisest ei tule kindlasti midagi välja ja pläkerdused tuleb üle värvida, selleks kulub aga raha.

Ka kortermaja Kalevi 18a sein jäi vandaalitseja teele ette ning nüüd on selle maja ees ja küljel pikad mustad jutid. Korteriühistu Kalevi 18a juhatuse liikme Indrek Kelgu sõnul on see majale suur kahju, sest terve maja tuleb üle värvida. «Ma ei oska praegu midagi muud teha kui nutta,» oli Kelk nördinud. «Seda teeb ainult kanaaju. Ei. Isegi kanal on rohkem mõistust peas.»

Kelk kinnitas, et politseisse on avaldus tehtud ja praegu uurib ühistu, kas on mõni võimalus, kuidas jälgi maha pesta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles