Galerii. Vandaalid kritseldasid Tartus värvipihustiga täis vähemalt kümme maja (5)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul avastasid Tartu Karlova linnaosa inimesed, et nende majadele on aerosoolvärviga veetud lainelisi jooni ja nooli. Vandaalid sodisid valimatult nii majaseinu, uksi kui ka aknaid. 

Fassaadide rikkumise kohta laekus politseile teade täna hommikul. Tartu politseijaoskonna piirkonnavanema Siim Linnardi sõnul selgitas sündmuskohal käinud politseipatrull, et värvipihustiga on rikutud kümmekonna Kalevi, Lao, Aleksandri ja Aida tänava piirkonna maja seinad.

«Politsei fikseeris tekitatud kahju, kogus info süüteo asjaolude kohta ning koondas muu hulgas teabe seda piirkonda katta võivatest valvekaameratest,» sõnas ta.

Juhtunu üksikasjade uurimiseks alustas politsei menetlust. Inimestel, kes on märganud selles piirkonnas kahtlast tegevust, mis võiks aidata kaasa vandaali tabamisele, palub politsei sellest teada anda piirkonnapolitseinikule telefonil 5860 1717 või meilitsi siim.linnard@politsei.ee.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles