Ihastes alustas tegevust uus ja veidi salapärane MTÜ

Eili Arula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ihaste elanike liidu asutajate hulka kuuluvad ka Lenne Rähn-Kuusik (keskel) ja Erik Mägi (taga paremal), kes suvel asusid tulihingeliselt võitlema Hipodroomi ja Männimetsa tee vahelise metsatuka püsima jäämise eest.
Ihaste elanike liidu asutajate hulka kuuluvad ka Lenne Rähn-Kuusik (keskel) ja Erik Mägi (taga paremal), kes suvel asusid tulihingeliselt võitlema Hipodroomi ja Männimetsa tee vahelise metsatuka püsima jäämise eest. Foto: Kristjan Teedema

Eelmisel nädalal said Tartu linnavalitsuse töötajad ja linnaosade seltside esindajad kirja, et novembri alguses sündis Tartus uus kodanikuühendus MTÜ Ihaste Elanike Liit. Liidu asutamisest teada andvas kirjas ei olnud ühtegi nime. Ka polnud seal kontakttelefoni numbrit. Kirjas seisis ainult Ihaste elanike liidu üldine e-posti aadress.

Et mõista, kes seisavad uue ühenduse taga, tuli süüvida Krediidiinfosse, kus MTÜ Ihaste Elanike Liidu juhatuses seisis seitse nime: Kätlin Kotkasets, Ingrid Sahk, Kati-Riin Simisker, Martin Koiduaru, Triin Lepp, Erik Mägi ja Lenne Rähn-Kuusik. Neist viimased kolm astusid suvel jõuliselt välja kaitsmaks Ihaste metsatukka, kuhu planeeringu järgi peaks kerkima 28 uuselamut. Muu hulgas algatasid nad Ihaste metsatuka kaitseks ka allkirjade kogumise ning avaldasid Tartu Postimehe arvamusküljel teemakohase artikli.

Liit vastas kirjalikult

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles