Tartu rühmvõimlejad lõpetasid eduka MK-hooaja poodiumil

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisklubi Rütmika võimlejad Brasiilias
Võimlemisklubi Rütmika võimlejad Brasiilias Foto: VK Rütmika

Eesti aja järgi täna öösel lõppes Brasiilias rühmvõimlemise maailmakarikasari, Tartu võimlemisklubi Rütmika võistkond Junior Team tuli finaaletapil  kolmandale kohale. Sarja kokkuvõttes lõpetasid tartlannad samuti kolmanda kohaga.

«Meil on väga hea meel, et tüdrukutel hooaja viimasel võistlusel kõik õnnestus. Selle tulemuse nimel on kogu tiim igapäevaselt väga palju panustanud. Kindlad sooritused viimastel ülesastumistel näitavad, et tüdrukud on heas vormis ja valmis uuest hooajast võistlema meistriklassis,» edastasid Brasiiliast emotsioone treenerid Maarja Jaanovits ja Laura-Liisa Kruusamäe.

Teine Tartu naiskond VK Janika Grisete näitas samuti head vormi, lõpetades neljanda osavõistluse neljanda kohaga, mis hooaja kokkuvõttes andis viienda koha.

Brasiilia etapi võitis Venemaa rühm Victoria, teine oli Ovo Junior Team Soomest. Täpselt samas järjestuses lõpetati ka MK-sarja kokkuvõttes.

Lõppenud hooaeg kulges Rütmika Junior Teamile väga edukalt, EM-il said nad viienda ja MM-il kuuenda  koha. Naiskonda kuuluvad Elis Themas, Eliise Antonov, Birgit Paidre, Augustiine Tamme, Liis Ernits, Kätriin Pärnamäe, Grete Toomsalu, Keliis Lillemets, Sandra Liisa Aduson, Laura Liis Peetso ja Gabriele Eensoo. Rühma treenivad Maarja Jaanovits, Laura-Liisa Kruusamäe ja Katri Toomsalu.

Janika Grisete rühma kuuluvad Karmel Saar, Emily Ronk, Christina Kodanik, Sonja Kaur, Vita Enok, Emili Visnapuu, Mariin Kala, Kleer Siigur, Roberta Solom ja Helena-Liisa Moks. Rühma treenivad Kristel Võsoberg, Liisel Perlin ja Helena Puusepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles