Laienenud Eeden avab uksed, kinoga läheb veel aega (2)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile käis Eedeni keskuse uutes poodides ja nende vahel looklevates koridorides kiire töö. Müüjad pakkisid kaupa lahti ja töömehed panid taimi paika.
Eile käis Eedeni keskuse uutes poodides ja nende vahel looklevates koridorides kiire töö. Müüjad pakkisid kaupa lahti ja töömehed panid taimi paika. Foto: Sille Annuk

Annelinna servas asuvas Eedeni kaubanduskeskuses on laiendustööd lõpusirgel ja homme avab seal ukse osa uutest kauplustest. Eile lõuna ajal käis keskuses veel kibekiire töö, poodnikud tassisid kaubakaste ja sisustust, töömehed sättisid juhtmeid ning fuajeed kaunistama hakkavaid taimepotte.

Hiljuti müüs Eeden osa juurdeehitisest, täpsemalt meelelahutuskompleksi koos O’Learysi spordipubi ja kino ruumidega, osaühingule Apollo Kino. Et varem oli samas kohas peetud plaani avada Apolloga konkureeriva Forum Cinemase kino, on hooneosa käivitamine nõudnud algul kavandatust rohkem aega. Praegu teadaoleva info põhjal on Apollo avapeo kavandanud veebruarikuusse.

8000 ruutmeetrit lisaks

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles