Politsei kolis kollase bussiga Supilinna Muhvi uude elukohta

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiekümnendates Edmund Pirn peatus oma kollase Ford Transitiga ligi kolm nädalat Meloni tänaval, kuid häiris kohalike und pläriseva mootoriga, mis mõnel ööl vahepeal töötas. 
Viiekümnendates Edmund Pirn peatus oma kollase Ford Transitiga ligi kolm nädalat Meloni tänaval, kuid häiris kohalike und pläriseva mootoriga, mis mõnel ööl vahepeal töötas. Foto: Kristjan Teedema

​Nädala alguses vedasid supilinlased vägikaigast Meloni tänavale bussi parkinud mehega, kes jättis selle mootori öösiti tundideks kohalike akende taha mürisema. Teisipäeval läksid politseinikud mitme kaebuse peale kontrollima, kas tõesti elab üks tartlane bussis ja häirib sellega kohalike öörahu.

Selgus, et ligi kolm nädalat tagasi oli tartlane Edmund Pirn oma sõiduki «Naksitrallidest» tuntud Muhvi moel parkinud tänavale, ainult et kui Muhv sõitis punase furgooniga, siis Pirnil on kollane Ford Transit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles