Jalgpalli rahvaliiga tšempion krooniti ka Tartu meistriks

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Pärnu Sadama meeskond.
Võidukas Pärnu Sadama meeskond. Foto: Heiko Sallok / JK Tammeka

Läinud laupäeval löödi Sepa jalgpallikeskuse kunstmuruväljakul lahinguid Tartu meistri tiitli nimel. Kümne meeskonna konkurentsis osutus parimaks sponsori järgi Pärnu Sadama nime kandnud meeskond, kes oli kuu aja eest kroonitud ka jalgpalli Rahvaliiga võitjaks.

Pärnu Sadama tee võiduni ei kulgenud siiski kõige libedamalt. Alagrupis saadi kahe võidu, ühe viigi ja ühe kaotusega teine koht ning mindi veerandfinaalis vastamisi FC Santosega, kellest saadi jagu alles penaltiseeria järel.

Poolfinaal läks Sadamal juba hõlpsamalt, kui FC TRT77 alistati tulemusega 3:0. Finaalis käis «pärnakatel» kibe andmine Team Helmiga, kuid tänu Marten Metsniidu omaväravale saadi napp 1:0 võit ja turniiri esikoht. Võidukasse meeskonda kuulusid Sander Kilk, Jaanus Võrno, Kaspar Kokk, Kristo Päkko, Erik Vares, Sander Orion, Eero Eessaar, Sten Suitsev, Marko Meripuu, Kristjan Oolo, Mart-Sander Mõts, Andi Kaio ja Lauri Kivimeister.

Kolmanda koha saavutasid JK Tammeka Treenerid, kes said 2:0 jagu FC TRT77 võistkonnast.

Turniiri parimaks mängijaks valiti Eero Eessaar Pärnu Sadamast, parima väravavahi tiitel kuulus tema meeskonnakaaslasele Kristo Päkkole. Suurim väravakütt oli Renee Püvi FC Helmist, kes kostitas vastaseid viie tabamusega.

Tartu meistrivõistluste korraldaja, JK Tammeka juhatuse liige Ken Viidebaum ütles, et turniiri märksõnaks oli üllatusterohkus ja ühtlane tase.

«Mõlemad võistkonnad, kes võitsid oma alagrupid, kaotasid juba veerandfinaalides teiste alagruppide neljandatele. Vähe oli suureskoorilisi mänge, mis näitab, et võistkonnad olid võrdsed ja igal väraval oli suur kaal. Päev läks kiirelt ja meeleolukalt ning ka ilmal polnud viga. On ette tulnud kordi, kui novembris on Tartu meistrivõistlustel mängitud lumesajus hangede vahel ning jää peal,» rääkis Viidebaum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles