Saagikoristus iga hinna eest

Hanna Marrandi
, üliõpilane
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Uusna (vasakult), Annabel Berg, Jörgen Sinka ja Joonas Vatter olid vaatajate ees «Saagi» etenduses 11. novembril. Pildil on peatunud hetk enne kaost, kui tulevik tundus veel ilus. 
Kristin Uusna (vasakult), Annabel Berg, Jörgen Sinka ja Joonas Vatter olid vaatajate ees «Saagi» etenduses 11. novembril. Pildil on peatunud hetk enne kaost, kui tulevik tundus veel ilus. Foto: TÜT/Karoliine Pruul

Tartu üliõpilasteatris Kalev Kudu lavastatud «Saak» on komöödia, mida vaadates hakkab lõpuks õudne. Kas sellised hädapätakad me olemegi? Kumb on hulluks läinud, kas maailm või meie temas?

On ilus sügispäev, selline karge ja krõbe, et tõmbad sõõmu õueõhku kopsu ja tunned, kuidas tervis tuleb. Suurepärane päev õunte korjamiseks, arvavad ka Jegor (Jörgen Sinka), Ira (Kerstin-Gertrud Kärblane või Annabel Berg), Valera (Henrik Lainvoo või Joonas Vatter) ja Ljuba (Kristin Uusna).

Õunaaias punapõsiste viljade taga peidab end aga paras ports kaost. Doominoefekt saab alguse ühest hüpoteetiliselt veidi muljunud ubinast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles