Asjatundjad jagavad tasuta õigusabi

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti juristide liidu direktor Krista Paal kinnitas, et Õigusapteegis spetsialistile jagatud info jääb omavahele.
Eesti juristide liidu direktor Krista Paal kinnitas, et Õigusapteegis spetsialistile jagatud info jääb omavahele. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Homme pakub mittetulundusühing Eesti juristide liit (EJL) koos Tartu linnavalitsusega esimest korda üritusel Õigusapteek linnaraamatukogu saalis (Kompanii 3/5) tasuta õigusabi.

Eesti juristide liidu direktor Krista Paal selgitas, et EJL on Õigusapteeki korraldanud 2010. aastast ning see on osutunud väga menukaks. «Möödunud nädalal teenindasime Tallinnas nelja tunniga näiteks 195 klienti ja kümmekonnale inimesele pidime kahjuks isegi ära ütlema,» rääkis Paal.

Õigusapteegis teenindavad kõiki õigusabi soovijaid olenemata nende sissetulekust ja taustast 14 spetsialisti, kelle hulka kuuluvad näiteks vandeadvokaadid, notarid ja korteriühistute õigusnõunik. Õigusabi pakutakse eesti ja vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles