Järelkuulatav. Tartu Postimehe raadiosaates räägiti Raadile takerdunud kaitseväelinnakust

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saade «Vahetund Tartu Postimehega» läheb otse-eetrisse Kuku raadio Tartu stuudiost.
Saade «Vahetund Tartu Postimehega» läheb otse-eetrisse Kuku raadio Tartu stuudiost. Foto: Sille Annuk

20. novembril kell 13 oli Kuku raadios eetrisse kolmas saade «Vahetund Tartu Posti­mehega», mis keskendus Raadil asuva kaitseväelinnakuga seotud probleemidele.

Tartu Postimees oli samal päeval kirjutanud, et ideest kolida Raadi kaitseväelinnak Ravila tänava lõppu Tähtvere metsa ei saa asja, sest kaitseministeeriumi hinnangul on asjasse puutuvad tähtajad juba praegu punased ning ministeerium on võtnud tagasi linnale saadetud detailplaneeringu algatamise taotluse. Mitmed linnavalitsuse esindajad on varem öelnud, et kaitseväelinnaks Raadil on võrreldav rändrahnuga taluõuel, sest see takistab piirkonna arengut.

Raadiosaates jagasid selgitusi kaitseministeeriumi kaitseinvesteeringute osakonna juhataja Kusti Salm, Tartu abilinnapea Reno Laidre ja Tartu üldplaneeringu- ja arenguteenistuse juhataja Indrek Ranniku. Juttu juhtis Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba.

«Vahetund Tartu Postimehega» on otse-eetris kuulatav Kuku raadio Lõuna-Eesti sagedustel ning salvestisena raadiojaama kodulehel ja nutirakenduses.

Kuula viimast saadet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles