Noored rühmvõimlejad sõitsid võistlema Brasiiliasse

Raimu Hanson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Junior Teami rühmvõimlejad.
Junior Teami rühmvõimlejad. Foto: Maarja Jaanovits

Tartu võimlemisklubi Rütmika võistkond Junior Team saavutas äsjasel GymnaFesti finaalkontserdil Kalevi spordihallis aasta noortevõistkonna tiitli ning sõitis oma selle aasta viimasele võistlusele, maailma karikavõistluste finaaletapile Brasiilias, mis leiab aset selle nädala teises pooles.

Eesti aasta noortevõistkonna tiitli tõi Junior Teamile hea esinemine rühmvõimlemise maailmameistrivõistlustel (6. koht) ja Euroopa meistrivõistlustel (5. koht).

Rühma kuuluvad Elis Themas, Eliise Antonov, Birgit Paidre, Augustiine Tamme, Liis Ernits, Kätriin Pärnamäe, Grete Toomsalu, Keliis Lillemets, Sandra Liisa Aduson, Laura Liis Peetso ja Gabriele Eensoo. Rühma treenivad Maarja Jaanovits, Laura-Liisa Kruusamäe ja Katri Toomsalu.

Brasiiliasse sõitsid Tartust võistlema ka klubi Janika juuniorrühma Grisete tüdrukud, kes saavutasid GymnaFestil oma vanuseklassis laureaadi tiitli ning tulid Pariisis viimasel maailmakarika etapil Rütmika klubi Junior Teami järel viiendale kohale.

Janika Grisete rühma kuuluvad Karmel Saar, Emily Ronk, Christina Kodanik, Sonja Kaur, Vita Enok, Emili Visnapuu, Mariin Kala, Kleer Siigur, Roberta Solom ja Helena-Liisa Moks.

Võimlemisklubi Janika rühm Grisete.
Võimlemisklubi Janika rühm Grisete. Foto: Helen Linnok / Janika
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles