Tartu vald soetas abipolitseinikele taskulambid

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu vallavanem Jarno Laur andis abipolitseinikele mõeldud taskulambid üle Tartu jaoskonna juht Veiko Järvale.
Tartu vallavanem Jarno Laur andis abipolitseinikele mõeldud taskulambid üle Tartu jaoskonna juht Veiko Järvale. Foto: Lõuna prefektuur

Tartu vald ostis politseile 14 kvaliteetset taskulampi, mida hakkavad turvalisuse tagamisel kasutama kohalikud abipolitseinikud.

Tartu valla ja politsei kohtumisel avaldas kohalik omavalitsus soovi toetada omakandi vabatahtlike tegevust ning suurendada seeläbi kogukonna turvalisust. Ühises arutelus leiti, et hea võimalus selleks on toetada abipolitseinike tööd neile väga vajalike taskulampide soetamisel.

«Abipolitseinikuks pürgijate arv kasvab pidevalt, sest aina enam inimesi on võtnud oma südameasjaks kodukandi turvalisusesse panustamise. Pelgalt soovist abipolitseinikuna tegutseda aga ei piisa. Sobiv kandidaat vajab head väljaõpet, aga samas ka kvaliteetset varustust,» märkis Tartu jaoskonna juht Veiko Järva.

«Politseinike peamisteks töövahenditeks on pastapliiats, märkmik ja öisel ajal ka taskulamp. Seda olulisem on, et uute vabatahtlike liitudes oleks meil võimalik neile tööks vajaminev varustus kohe kaasa anda. Valla toel said nüüd Tartumaa abipolitseinikele mõeldud töövahendid head täiendust,» ütles Järva.

20. novembril andis Tartu vallavanem Jarno Laur abipolitseinikele mõeldud taskulambid üle Tartu jaoskonna juht Veiko Järvale. Selle aasta seisuga tegutseb Lõuna-Eestis 371 abipolitseinikku, neist 123 Tartumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles