Suvel saab lustida Anne kanali veepargis (1)

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba järgmisel suvel loodab ettevõte Volmat avada Anne kanali ääres veepargi.
Juba järgmisel suvel loodab ettevõte Volmat avada Anne kanali ääres veepargi. Foto: Margus Ansu

Eile andis Tartu linnavalitsus põhimõttelise nõusoleku Tartu linnale kuuluva maa-ala tasuta kasutusse andmiseks OÜ-le Volmat, et ettevõte saaks ellu viia veepargi idee.

Volmat saab loa viieks aastaks, kui ettevõte esitab Tartu linnale ehitusteatise ja kooskõlastab teeninduspaviljonide väljanägemise arhitektuuri ja ehituse osakonnaga. Peale selle tuleb Volmatil kooskõlastada keskkonnaametiga paviljonide asukoht ja tagada kasutusse antud maa-ala korrashoid.

Volmat pöördus linnavalitsuse poole sooviga rajada Anne kanalile 2400-ruutmeetrine veepark, mis mahutab kuni 165 inimest. Ettevõte plaanib tegevust alustada juba 2019. aasta suvehooajal. Kuna tegemist on olulise investeeringuga ja veepargi tegevus sõltub ilmadest, soovib ettevõtja saada ala kasutamisõiguse viieks aastaks. Veepargile lisaks on vaja paigaldada kaks teeninduspaviljoni inventari hoidmiseks. Tartu linnavalitsuse hinnangul muutub veepargi rajamisega Anne kanali kasutamine elavamaks. OÜ Volmat juhatuse liikme Daniel Matsukevitši sõnul on täpsetest plaanidest veel vara rääkida, sest kindel otsus tehakse järgmisel nädalal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles