Jääajakeskuse tööl lasub ikka saladusloor

Vilja Kohler
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saadjärve ääres asuvas jääajakeskuses peeti mõni nädal tagasi tiigripäeva, huvilisi jätkus. Keskuse haldaja Saadjärve sihtasutuse dokumentide vastu tunneb endiselt huvi aga Tartu valla revisjonikomisjon.
Saadjärve ääres asuvas jääajakeskuses peeti mõni nädal tagasi tiigripäeva, huvilisi jätkus. Keskuse haldaja Saadjärve sihtasutuse dokumentide vastu tunneb endiselt huvi aga Tartu valla revisjonikomisjon. Foto: Kristjan Teedema

Tänavu ja ka eelmistel aastatel Tartu vallalt suurt rahalist toetust saanud Jääajakeskus peab järgmisel aastal hakkama saama väiksema valla rahasüstiga, ka tuleb Jääajakeskuse haldajal, Saadjärve sihtasutusel esitada vallavolikogu revisjonikomisjonile kõik soovitud dokumendid, millest komisjon pole hoolimata varakevadel alanud katsetest saanud senini täit ülevaadet.

Viimati käis revisjonikomisjon Saadjärve SA kontoris 5. novembril, näha sai ainult mulluseid pabereid ja neidki üsna vähe, sõlmitud lepingutes olid summad kinni kaetud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles