PÖFF avatakse remiksidega filmiklassikast

Janno Zõbin
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõrgõzstanis filmitud «Puu laul» (Kõrgõzstan-Venemaa 2018), kuulub debüütfilmide võistlusprogrammi ja linastub 28. novembril kell 17.15 Tasku keskuse Cinamonis.
Kõrgõzstanis filmitud «Puu laul» (Kõrgõzstan-Venemaa 2018), kuulub debüütfilmide võistlusprogrammi ja linastub 28. novembril kell 17.15 Tasku keskuse Cinamonis. Foto: Kaader filmist

Pimedate Ööde filmifestivali programm saab täna Tartus avapaugu. Elektriteatris (Jakobi 1) peetakse Eesti 100. sünnipäeva audiovisuaalne kontsert «Jäljed», mis toob uudsel viisil kinolinale kaadrid aastatel 1964–2013 valminud Eesti filmidest.

Peale selle tuleb publikuga kohtuma hulk filmitegijaid, toimub viktoriin, linastuvad Eesti uus mängufilm «Hölma all» ja mitmed lastefilmid.

Täna kell 20 Elektriteatris toimuvaks avakontserdiks joonistas videokunstnik Andres Tenusaar üles 13 Eesti filmi valitud kaadrid, mida ta kohapeal kokku miksib. Muusika, milles on oma osa improvisatsioonil, loob samal ajal laval helilooja Taavi Kerikmäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles