Tartus käib politseioperatsioon Leedu autovaraste tabamiseks (14)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto kolmapäeval Tartus selle koha lähedal, kus mõni tund varem oli alanud ulatuslik operatsioon Leedu autovaraste tabamiseks.
Politseiauto kolmapäeval Tartus selle koha lähedal, kus mõni tund varem oli alanud ulatuslik operatsioon Leedu autovaraste tabamiseks. Foto: Kristjan Teedema

​Politsei palub, et kui keegi märkab nüüdsama Tartus või selle lähiümbruses kahtlast välismaise registreerimisnumbriga sõiduautot, tuleks sest viivitamata hädaabinumbril 112 teatada.

Lõuna prefektuuri organiseeritud ja raskete kuritegude talituse juht Rain Vosman kinnitas, et politsei käivitas öösel Tartus operatsiooni Leedu autovaraste tabamiseks ning on alust arvata, et üks kurjategijate sõidukitest on veel piirkonnas. «Et tegu võib olla ohtlike kurjategijatega, tuleks sellisele sõidukile ja kahtlastele isikutele lähenemist või kontakti loomist vältida,» toonitas ta.

Postimees kirjutas eelmisel nädalal, kuidas ühe nädala jooksul viidi Lääne-Eestist öövarjus välismaale vähemalt neli uut autot. 

«Kõigi sel nädalal (eelmisel nädalal - toim) Pärnus toime pandud nelja autovarguse kohta saab öelda, et tegemist on professionaalsete varastega. Varaste sihtmärk on eelkõige uuemad autod, mis on käivitatavad võtmevaba süsteemi abil. Vargus pannakse toime väga kiiresti, see võib võtta maksimaalselt mõne minuti,» rääkis Lääne prefekt Kaido Kõplas Pärnu Postimehele.

Kommentaarid (14)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles