Politsei tabas Tartus autosid lõhkunud alaealised teolt

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühel Staadioni tänaval seisnud autol lõhkusid noorukid peegli.
Ühel Staadioni tänaval seisnud autol lõhkusid noorukid peegli. Foto: Politsei

Ööl vastu tänast lõhkusid kaks noorukit Tartus Staadioni tänaval lausa politsei silme all tee serva pargitud sõidukeid. Vähemalt üks kahest alaealisest oli tarvitanud ka alkoholi.

Kella 1.40 ajal said Tartu patrullpolitseinikud väljakutse Staadioni tänavale, kus pidavat pikali olema inimene, rääkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel. Kohapeal selgus, et maas lebas joobes isik, kes tuli viia kainenema.

Samal ajal, kui korrakaitsjad kandsid abi vajavat isikut politseisõiduki suunas, silmasid nad eemal pimeduse varjus kahte noormeest. Noorukid ei olnud korrakaitsjaid märganud ning hakkasid ühtäkki jalgadega teeäärseid sõidukeid kolkima.

Alles mundrimeeste lähenedes avastasid noored, et nende jõuharjutused olid pälvinud tähelepanu ning pistsid jooksu. Patrull tabas peagi ühe noormeestest, kelle puhul tuvastati, et ta oli alkoholi tarvitanud.

Sündmuskoha vaatusel ilmnes, et kahele sõidukile oli tekitatud lõhkumisega kahju. Täpsem kahju suurus selgub siis, kui kannatanud esitavad politseile avalduse.

Tänaval lebanud alkoholijoobes kodanik viidi kainestusmajja puhkama. Läheduses tabatud noorukile vormistati esialgu protokoll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles